Hideo Kojima werkt aan nieuwe horrorgame Overdose

Gaming

De beroemde Japanse videogameproducer Hideo Kojima werkt volgens insider Tom Henderson aan een nieuwe horrorgame genaamd Overdose. Henderson claimt beelden van de game te hebben ontvangen met Margaret Qualley, zij verzorgde de Engelse stem, het uiterlijk en de motion capture voor Mama en Lockne in Kojima’s Death Stranding.

Overdose

Kojima Productions heeft het artikel inmiddels laten verwijderen, wat suggereert dat Overdose meer is dan alleen een gerucht. Schrijvend voor Try Hard Guides, meldt Henderson dat het spel niet Death Stranding 2 lijkt te zijn, waarvan acteur Norman Reedus onlangs beweerde dat het in vroege ontwikkeling is.

De beelden laten volgens de bron zien hoe het personage van Qualley een zaklamp gebruikt om door donkere gangen te navigeren vanuit een third-person perspectief, hoewel er wordt geclaimd dat de game ook in first-person speelbaar is. De video wordt afgesloten met een schrikeffect voordat “GAMEOVER” wordt getoond, gevolgd door “A Hideo Kojima Game” en tot slot “OVERDOSE”.

Een tweet van Xbox lijkt te suggereren dat zijn project onderdeel zal uitmaken van de showcase die aanstaande zondag 12 juni wordt uitgezonden. De persoonlijke assistent van Kojima deelde daarnaast een afbeelding waarin hij in gesprek is met Geoff Keighley van het Summer Game Fest, dat op donderdag 9 juni om 20:00 zal plaatsvinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*