.

Kingdom Hearts III PlayStation 4 Pro-bundel pre-order bijna uitverkocht

Gaming

Fans van Kingdom Hearts III hebben sinds de aankondiging op de E3 lang op de limited edition PlayStation 4 Pro-bundel moeten wachten, maar de console is eindelijk beschikbaar voor pre-order in Nederland. Sony brengt deze speciale uitvoering in beperkte oplage uit, waardoor het verstandig is om er snel bij te zijn.

Kingdom Hearts III

“Versla de duisternis in stijl met de nieuwe Limited Edition Kingdom Hearts III PS4 Pro-bundel die op 29 januari wordt geleverd”, luidt het bericht. Op deze datum wordt ook de game uitgebracht. De bundel bevat een fysieke kopie van Kingdom Hearts III en de console en controller is voorzien van een Kingdom Hearts-thema. In Nederland is de set voor 469 euro te koop bij Bol.com.

Kingdom Hearts III - PlayStation 4 Pro-bundel

 De limited edition Kingdom Hearts III PS4 Pro-bundel is nu beschikbaar voor pre-order bij Bol.com. Wees er snel bij, want op=op!

Het nieuws van de PS4 Pro-bundel komt tijdens een drukke periode voor fans van de serie. Eerder deze maand verscheen er een nieuwe trailer voor Kingdom Hearts III, waarin het door Skrillex gecomponeerde nummer ‘Face my Fears’ was te horen. Daarnaast werd afgelopen dinsdag de laatste trailer voor de lancering vrijgegeven.

Kingdom Hearts III werd door veel mensen beschouwd als een game dat misschien nooit het daglicht zou zien, echter is de game inmiddels goud gegaan en dat betekent dat de ontwikkeling is afgerond. Gamers hebben er na de aankondiging op de E3 van 2013 meer dan vijf jaar op moeten wachten, maar vanaf 29 januari is Kingdom Hearts III eindelijk speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren