.

Kerst-aanbiedingen: PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro

Gaming

Het kerstinkopenseizoen is van start gegaan en Sony heeft net als voorgaande jaren enkele aanbiedingen gelanceerd voor de PlayStation 4, PlayStation 4 Pro en PlayStation VR. Het betreft een landelijke actie, waardoor je terecht kan bij je favoriete retailer. Wacht niet te lang, want er zijn een beperkt aantal consoles beschikbaar en we verwachten dat de voorraad voor de kerstdagen niet opnieuw zal worden aangevuld.

PlayStation 4, PS4 Pro en PlayStation VR

Laten we beginnen met de reguliere PlayStation 4 Slim met 500GB opslagruimte, want de populairste console van dit moment wordt bij de Bart SmitIntertoys en MediaMarkt vandaag aangeboden voor 185 euro in plaats van 299 euro. Mochten de consoles zijn uitverkocht, dan kan je voor 199 euro ook terecht bij Bol.com en NedGame. De console komt met de game That’s You!, hoewel deze partyquiz al enige tijd gratis beschikbaar is voor alle PlayStation Plus-abonnees. Bij Bol.com krijg je ook nog Minecraft ter waarde van €29,99 cadeau. De PlayStation 4 Slim is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

De PlayStation 4 Pro richt zich om gaming in 4k en bestaande PS4-games zien er daardoor nog scherper en mooier uit. In het afgelopen jaar is het systeem vrijwel nooit afgeprijsd geweest, maar daar is vandaag verandering in gekomen. Bij Intertoys en Bart Smit is het systeem voor 329 euro te koop en krijg je Call of Duty: WWII erbij voor slechts € 30,- bij. Consumenten betalen bij Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, NedGame nu 344 euro voor de PS4 Pro, terwijl de prijs normaal rond de 379 euro schommelt. Voor dat bedrag ontvang je nu de console en Gran Turismo Sport. Bij de MediaMarkt is de PlayStation 4 Pro (1TB) met Call of Duty: WWII, FIFA 18 en Assassin’s Creed: Origins voor 439 euro te verkrijgen.

Ten slotte is de PlayStation VR met de PlayStation Camera (V2) en VR Worlds in de aanbieding. Deze bundel is bij de Intertoys en Bart Smit te koop voor 299 euro. Bij Coolblue en NedGame wordt de headset ook nog geleverd met Gran Turismo, echter stijgt de prijs hierdoor naar 344 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren