.

‘Introductie derde generatie Pokémon in Pokémon Go niet ver weg’

Gaming

Pokémon Go-fans hebben nieuwe geheimen ontdekt in de laatste update voor de mobiele game. Eerder werd al ontdekt dat ontwikkelaar Niantic bezig is met de ontwikkeling van derde generatie Pokémon en nu is er extra bewijs gevonden dat de nieuwe monsters mogelijk binnenkort aan het spel worden toegevoegd.

Pokémon Go

Niantic bracht afgelopen week een nieuwe Pokémon Go-update uit en deze is inmiddels volledig geanalyseerd. Naast de nodige bugfixes zijn er ook enkele nieuwe toevoegingen gevonden die kunnen worden gekoppeld aan derde generatie Pokémon. Volgens de dataminers staat alles bijna klaar om in de nabije toekomst een grote Pokémon Go-update te lanceren met de nieuwe Pokémon.

De geluidsbestanden voor de derde generatie Pokémon lijken alleen nog te ontbreken. Dit betekent dat gamers waarschijnlijk niet veel langer hoeven te wachten op de nieuwe monstertjes, hoewel Niantic natuurlijk kan besluiten om ze op een moment toe te voegen wanneer de aandacht voor de game terugloopt. De toevoeging van nieuwe Pokémon heeft tot op heden een grote invloed gehad op de populariteit van Pokémon Go en zou mogelijk zelfs een manier zijn om trainers aan te moedigen om ook in de winter de straat op te gaan.

Er gingen geruchten dat de nieuwe Pokémon onderdeel zouden uitmaken van het komende Halloween-evenement, echter durven we wel met zekerheid te stellen dat dat niet gaat gebeuren. We verwachten dat het evenement, net als vorig jaar, enkele bonussen en exclusieve content introduceert, zoals een Pokémon in een unieke outfit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren