Heeft Amazon de prijs van de PlayStation 5 (PS5) verklapt?

Gaming

Sony gaat donderdagavond enkele games voor de PlayStation 5 onthullen en mogelijk wordt er ook nog wat extra bekendgemaakt over de console. Vandaag zijn er op Amazon namelijk enkele productpagina’s online gegaan met betrekking tot de PlayStation 5.

Twitter-gebruiker Wario64 ontdekt dat er op Amazon tijdelijk een PlayStation 5 (2TB) werd aangeboden met een prijs van £599,99. De prijs is vermoedelijk niet correct, want het model met 1TB werd voor dezelfde prijs aangeboden. Bovendien heeft Sony al onthuld dat de PS5 over 825GB opslagruimte beschikt, waardoor het onwaarschijnlijk is dat ze dit als 1TB gaan adverteren.

Vermeldingen voor drie onaangekondigde PlayStation 5-games van Konami, Take-Two en Koch-media verschenen vandaag ook op Amazon. Er gaan geruchten dat er een nieuwe Silent Hill-game in ontwikkeling is voor de console en dit kan betekenen dat de game mogelijk wordt onthuld tijdens het digitale evenement van morgen.

Meer PlayStation 5-games van Bethesda, Rockstar Games en Bandai Namco zijn ook kort vermeld op Amazon.

De PlayStation 5-console wordt in het najaar wereldwijd gelanceerd. Wil je er zeker van zijn dat je de console op de dag van release ontvangt? Schrijf je dan in voor onze pre-order notificatiedienst, waarbij je direct een e-mail ontvangt wanneer een shop de console beschikbaar maakt.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren