GTA V video-editor komt volgende maand naar PS4 en Xbox One

Gaming

Steeds meer games beschikken hedendaags over een ingebouwde modus om in-game afbeeldingen te bewerken tot stijlvolle screenshots van je avontuur, maar de video-editor van Grand Theft Auto V is uniek en heeft al voor veel komische video’s op YouTube gezorgd. Binnenkort zullen meer GTA V fans met deze feature aan de slag kunnen, want Rockstar Games heeft aangekondigd dat de Rockstar Editor in september door middel van een update wordt uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Het originele plan was om de GTA V Rockstar Editor alleen voor de PC-versie beschikbaar te stellen, maar het bedrijf kondigde in mei al aan dat de feature ook naar de huidige generatie consoles gaat komen. De Rockstar Editor feature is overigens niet het enige wat GTA V fans kunnen verwachten. De update voor de nog altijd populaire game brengt ook een aantal nieuwigheden, zoals nieuwe muziek, een ‘director mode’ om video’s makkelijker te bewerken, nieuwe lettertypes en enkele kleine verbeteringen.

De GTA V update wordt volgende maand uitgerold voor de PlayStation 4, Xbox One en PC-versie. Het lijkt voor Rockstar een goede manier te zijn om de game weer wat nieuw leven in te blazen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*