.

Gran Turismo Sport komt op 18 oktober naar PlayStation 4

Gaming

Gran Turismo Sport is het eerste spel in de serie voor de PlayStation 4 en de exclusieve titel verschijnt op 18 oktober in Nederland. Sony onthulde de releasedatum op zijn eigen blog en publiceerde tegelijkertijd een nieuwe trailer, die hieronder kan worden bekeken.

Gran Turismo Sport

Eerder bevestigde Sony al dat Gran Turismo Sport in de herfst van 2017 zou verschijnen voor de PlayStation 4, echter werd een exacte datum van release nog niet bekendgemaakt. Daar kwam deze week eindelijk verandering in en daarnaast werd de bèta definitief gesloten. Sony zegt dat de volledige onthulling van alle auto’s en banen binnenkort zal plaatsvinden. In de tussentijd moeten we het doen met een nieuwe trailer en afbeeldingen van de verschillende versies.

Gran Turismo Sport verschijnt exclusief voor de PlayStation 4 en biedt eveneens ondersteuning voor de PlayStation VR. De game is bovendien geoptimaliseerd voor de PlayStation 4 Pro, die de game in 4K (60 frames per seconde) kan weergeven met hdr-ondersteuning. Helaas zal de game geen dynamische tijd/weer bevatten. Beide functies zijn geschrapt om de framerate en grafische kwaliteit te verbeteren. Spelers kunnen alleen voor de race de tijd en het weer instellen.

De game is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij de volgende winkels: Bol.com, Intertoys, Wehkamp, NedGame en MediaMarkt. Er kan een keuze worden gemaakt uit Gran Turismo Sport (Standaard), Gran Turismo Sport (Steelbook Edition) en Gran Turismo Sport (Collector’s Edition). Bij een pre-order ontvang je verschillende extra auto’s (afhankelijk van de versie), credits, avatars en livery stickers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren