.

Ghostbusters World verschijnt op 22 oktober voor iOS en Android

Gaming

Sony kondigde eerder dit jaar aan dat Ghostbusters World, een augmented reality-game, later dit jaar zal worden uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Het Japanse bedrijf maakte destijds nog geen releasedatum bekend, maar sinds afgelopen vrijdag is Ghostbusters World te vinden in de App Store en Play Store.

Ghostbusters World

De game is in de basis het best te vergelijken met Pok├ęmon Go en maakt gebruik van augmented reality om de echte wereld te mixen met de virtuele wereld, waarin spelers spoken moeten vangen uit de bekende Ghostbusters-serie. Spelers kunnen hun uitrusting upgrading met nieuwe technologie├źn om de spoken zo effectief mogelijk te vangen.

In Ghostbusters World zul je niet alles alleen kunnen doen, want om de Stay Puft Marshmallow Man en andere krachtige spoken te verslaan moet je samenwerken met andere spelers. Er is ook een PvP-modus (speler versus speler) aanwezig en hierin kunnen spelers een eigen team samenstellen en het opnemen tegen Ghostbusters over de hele wereld.

Ghostbusters World biedt spelers een origineel verhaal met klassieke personages we allemaal kennen. De game zal gratis zijn te spelen en bevat in-app aankopen. Sony brengt Ghostbusters World op 22 oktober uit voor iOS en Android.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren