Ghost of Tsushima verschijnt in zomer 2020 voor PlayStation 4 en PS4 Pro

Gaming

Ghost of Tsushima van Sucker Punch wordt in de zomer van 2020 exclusief voor de PlayStation 4 en PS4 Pro uitgebracht. Tijdens de Game Awards 2019 werd er een nieuwe trailer vrijgegeven met enkele gameplaybeelden. De game zal daarnaast ook speelbaar zijn op de PlayStation 5, die in het laatste kwartaal van 2020 wordt gelanceerd.

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima is een actie-avontuur samoeraigame dat zich afspeelt tijdens de 13e-eeuwse Mongoolse invasie van Japan. In de trailer kregen we de geest en een krijger te zien, die enkele vijanden afslacht en daarna zijn gezicht onthulde. De geest instrueerde een eenzame overlevende om ‘hem te vertellen dat ik eraan kom’. Het lijkt er daardoor op dat het gaat om een verhaal waarin wraak een belangrijke rol zal spelen.

Het verhaal draait om Jin Sakai, de laatste samoerai op het eiland Tsushima, terwijl hij de Mongoolse invasie in 1274 tegemoet gaat. In de trailer zien we Sakai non-stop vechten, explosieven gooien, brandende pijlen afvuren en heel veel bladeren, net als in de voorgaande trailer.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren