.

Deze Xbox One- en Xbox 360-games zijn in mei gratis voor Gold-abonnees

Gaming

Het is weer bijna mei en dat betekent dat de nieuwe Games with Gold-titels door Microsoft zijn aangekondigd. Zoals gebruikelijk kunnen Xbox Live Gold-abonnees twee Xbox One-games en twee Xbox 360-games verwachten.

Xbox One en Xbox 360

Xbox One-spelers kunnen aan de slag met Super Mega Baseball 2, die de hele maand gratis te downloaden zal zijn. Vanaf 16 mei kunnen zij ook aan de slag met Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, de laatste game in de serie die in samenwerking met Hideo Kojima is ontwikkeld.

In de eerste helft van mei komt Streets of Rage als onderdeel van de Sega Vintage-collectie naar de Xbox 360. Deze game wordt in de tweede helft vervangen door Vanquish. Beide titels zijn ook speelbaar op de Xbox One dankzij backwards compatibility.

Daarnaast kunnen Xbox One- en Xbox 360-spelers nog aan de slag met de huidige games. Het gaat hier om The Witness, Assassin’s Creed Syndicate en Dead Space 2.

Xbox One

  • Super Mega Baseball 2 (1 tot 31 mei
  • Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (16 mei tot en met 15 juni)

Xbox 360 en Xbox One

  • Streets of Rage (1 tot en met 15 mei)
  • Vanquish (16 tot en met 31 mei)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren