.

Fortnite-update 6.02: Disco Domination, Quad Rocket Launcher en meer

Gaming

Epic Games heeft Fortnite-update 6.02 uitgebracht voor de verschillende versies van de game. De update introduceert Disco Domination als een nieuwe Limited Time Mode in Battle Royale, de Quad Rocker Launcher voor Battle Royale, terwijl Save the World-spelers weer nieuwe golven van vijanden kunnen elimineren met een terugkerend wapen.

Het is tijd voor de ultieme dance-off. In Disco Domination is het de bedoeling om de dansvloeren in Battle Royale over te nemen door tegenstanders te elimineren en daarna te dansen om een discobal omhoog te brengen. Het team dat zijn meter het snelst vult door dansvloeren te veroveren en te verdedigen, wint de wedstrijd. Beide teams bestaan uit twee speler en respawning is ingeschakeld tot de derde en laatste stormcirkel. Verder zullen er vijf dansvloeren op de kaart verschijnen wanneer de storm niet beweegt.

In Fortnite Battle Royale is deze week ook de Quad Rocker Launcher te vinden. Het wapen kan vier raketten snel achter elkaar afvuren en richt 80 tot 84 schade aan per raket. De Quad Rocker Launcher is te vinden in kisten, Supply Drops en Vending Machines. Daarnaast keert Port-a-Fortress ook weer terug in de game.

Voor Fortnite Save The World is de Noble Launcher weer teruggekeerd. Laad deze krachtige launcher op om menigten vijanden te verslaan met een straal van doordringende energie. De Noble Launcher is samen met de eveneens terugkerende Vindertech Disintegrator Shotgun tot en met woensdag, 17 oktober beschikbaar in de Weekly Store.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren