.

Fortnite update 4.2: de introductie van de Perk Recombobulator

Gaming

Epic Games heeft vandaag update 4.2 aangekondigd met de Item Perk Recombobulator voor Fortnite: Save the World. De Recombobulator maakt het voor spelers mogelijk om zelfs perks voor wapens en vallen te selecteren en te upgraden.

Fortnite: Perk Recombobulator

Fortnite-spelers vragen al geruime tijd om een nieuwe om items in Save the World aan te passen. Epic Games kondigde onlangs aan dat de vernieuwde functie zou worden geïntroduceerd met update 4.2, maar details werden er tot op heden niet vrijgegeven vanwege lopende tests. Inmiddels lijkt de testfase ver genoeg gevorderd te zijn, want de ontwikkelaar publiceerde vandaag alle details over de nieuwe Recombobulator.

De Perk Recombobulator wordt ontgrendeld wanneer je Plankerton Storm Shield Defense 2 voltooit. Op dat moment zullen er twee side-quests beschikbaar komen, die je na voltooiing belonen met groot aantal nieuwe bronnen om te gebruiken in de Perk Recombobulator. Zorg ervoor dat je deze quests voltooit om een voorsprong te krijgen met de aanpassing van je items. Om toegang te krijgen tot de Perk Recombobulator ga je naar het upgradescherm en navigeer je naar de nieuwe ‘Modify Perks’-optie.

Het vervangen of upgraden van perks kost twee nieuwe bronnen: RE-PERK! En PERK-UP!. RE-PERK! Is beschikbaar in alle missieniveaus van Low Threat Plankerton-missies en alles wat daarna komt. PERK-UP! Begint op hetzelfde moment te verschijnen als RE-PERK!, maar heeft verschillende zeldzaamheidniveaus; de zeldzamere versies worden beschikbaar gemaakt wanneer spelers moeilijkere missies voltooien. Deze zullen verschijnen in Mission Rewards, Mission Alert Rewards, Repeatable Quests en in de Even Store gedurende de duur van het Blockbuster Event.

In Fortnite: Save the World kunnen spelers bovendien kiezen welk element ze op hun wapen plaatsen. Voor deze wijzigingen heb je FIRE-UP!, AMP-UP! En FROST-UP! Nodig. Deze bronnen zijn te vinden in Mission Alert Rewards en Repeatable Quests.

De Perk Recombobulator is een grote verandering ten opzichte van het eerdere perksysteem. Het stelt spelers in staat om meer krachtigere perks te krijgen, perks te vervangen met degenen die meer wenselijk zijn en investeer in perks om in de loop van de tijd het perfecte item te ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren