Fortnite Season 9 Battle Pass: Epic haalt servers om 10:00 Nederlandse tijd offline

Gaming

Het moment is aangebroken om weer aan de slag te gaan met een nieuwe Battle Pass. Fortnite Season 9 staat namelijk op het punt van beginnen en ontwikkelaar Epic Games heeft op Twitter aangekondigd dat de release van update 9.00 gepaard gaat met de nodige downtime.

Patch v9.00 verschijnt donderdag, 9 mei en om 10:00 Nederlandse tijd worden de servers offline gehaald in voorbereiding op de start van het negende seizoen. Het is niet exact duidelijk hoelang dit gaat duren, maar we vermoeden dat alles in de middag moet zijn afgerond, mits alles vlekkeloos verloopt.

Fortnite Season 9 zal voor de nodige veranderingen gaan zorgen, waaronder een aantal belangrijke wijzigingen op de kaart, een gloednieuwe Battle Pass, nieuwe wapens, skins en waarschijnlijk nog heel veel meer. Andere seizoenen brachten ons items als ATK’s en Rifts en het ligt voor de hand dat we in seizoen 9 soortgelijke toevoegingen gaan zien. Voorlopig is het nog onduidelijk wat er exact gaat gebeuren, maar de verwachting is dat het nieuwe seizoen een futuristisch thema gaat krijgen

Het nieuwe seizoen zal ongetwijfeld worden gelanceerd met nieuwe challenges, waarmee spelers wekelijks een XP-bonus kunnen vrijspelen. Om aan de challenges van het nieuwe seizoen deel te nemen moet je in het bezit zijn van de Fortnite Season 9 Battle Pass. De nieuwe Battle Pass is beschikbaar voor 950 V-Bucks en dat komt neer op ongeveer 10 euro wanneer je niet in het bezit bent van V-Bucks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren