.

Fortnite Season 7, week 5 challenges: dans bovenop de watertoren

Gaming

Epic Games heeft de challenges van Fortnite Season 7, week 5 beschikbaar gemaakt. Door deze zeven challenges te voltooien ontvang je een flink aantal Battle Stars om nieuwe cosmetische items vrij te spelen. Een van de opdrachten van week 5 is om een dans-emote uit te voeren op drie verschillende torens.

Dans op de watertoren

De eerste toren die Fortnite-spelers moeten vinden is de Water Tower. Reis af naar Retail Row dat zich aan de oostkant van de kaart bevindt. Eenmaal in Retail Row ga je naar het zuidoosten. Je zal hier een hoge metalen toren zien met een groot rond platform bovenop. Probeer hier vanuit de Battle Bus op te landen of bouw je een weg naar de top van de watertoren. Bovenop het platform doe je een dansje om de eerste stap van de challenge te voltooien.

Voor het tweede deel van de challenge moeten spelers dansen op de toren van de ranger. Ga naar Lonely Lodge om de Ranger Tower te vinden. De toren ligt ten zuiden van Lonely Lodge en ten noordwesten van het landhuis. Het is een hoge houten toren met een trap aan de zijkant. Probeer bovenop het platform te landen en voer de emote uit om aan het laatste deel van de opdracht te beginnen.

Het derde en laatste deel van de zoekopdracht bestaat opnieuw uit het landen op een toren, ditmaal van de luchtverkeersleiding. Spelers kunnen deze locatie vinden door naar Frosty Flights af te reizen, dat in het nieuwe sneeuwgebied ligt. De toren staat naast de startbaan en hangar, en heeft een gigantische satellietschotel aan de bovenzijde. Het is daardoor moeilijk om de toren te missen. Er is opnieuw een trap aanwezig, waardoor het eenvoudig is om de top te bereiken. Dans om challenge te voltooien en de Battle Stars te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren