.

Fortnite Season 7-update nu beschikbaar voor download

Gaming

Fortnite Season 7 staat op het punt van beginnen en Epic Games heeft voor de verschillende systemen een grote update uitgebracht. Het is op dit moment nog niet mogelijk om te spelen, omdat de Fortnite-servers nog offline zijn vanwege onderhoud ter voorbereiding op de start va het zevende seizoen. Het is verstand om de update nu te installeren, zodat je straks direct online kan gaan.

Dataminers zullen de update naar alle waarschijnlijkheid spoedig analyseren, waar we in de komende dagen weer allerlei leuke weetjes kunnen verwachten over het nieuwe seizoen. In de afgelopen weken is er al de nodige informatie over Fortnite Season 7 ontdekt. Het lijkt erop dat de map een winterthema krijgt met sneeuw, ijs en een ijsberg die enkele bekende locaties gaat veranderen.

Ontwikkelaar Epic Games kondigde eerder zelf de Creative Mode aan voor Fortnite. Spelers kunnen met deze nieuwe modus hun eigen games creëren door gebruik te maken van de Fortnite-assets. Creative Mode is in de eerste week exclusief beschikbaar voor Battle Pass-gebruikers, maar zal daarna worden uitgerold naar alle spelers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren