.

Fortnite Season 7: starttijd, sneeuwstorm, ijsberg en meer

Gaming

Fortnite Season 6 loopt ten einde en dat betekent dat er weer de nodige geruchten over Season 7 beginnen te verschijnen. Spelers hebben al een inkomende sneeuwstorm gezien en skins als A.I.M. wekken de indruk wekken dat het in het zevende seizoen weleens flink zou kunnen gaan sneeuwen. Door de sneeuwwolken heen is bovendien een ijsberg te zien en het zou zomaar kunnen zijn dat het de map gaat verscheuren, zoals we dat eerder hebben gezien met de beruchte paarse kubus.

Fortnite Season 7

Starttijd van het zevende seizoen

Ontwikkelaar Epic Games heeft nog niet bekendgemaakt wanneer Fortnite Season 7 van start gaat, maar we weten dat het huidige seizoen op 6 december ten einde komt. Dat hoeft overigens niet te betekenen dat het nieuwe seizoen vanaf 6 december begint, maar er zullen vanaf dat moment geen nieuwe wekelijkse opdrachten verschijnen. Vanaf 3 december zullen de eerste teasers voor Fortnite Season 7 verschijnen, dus blijf de site in de gaten houden voor nieuws.

Sneeuwstorm

Het ziet ernaar uit dat Fortnite Season 7 draait om een sneeuwstorm en een ijsberg die voor de nodige veranderingen op de map zou kunnen zorgen. Vorig jaar bracht Epic Games een speciale kerstupdate uit voor Save the World en gezien de populariteit van de game is het aannemelijk dat we dit jaar iets vergelijkbaars krijgen voor beide modi. Daarnaast introduceerde de ontwikkelaar onlangs de Deep Freeze Bundle wat sterk suggereert dat er een winterse map in aankomst is. In de bestanden van de game heeft dataminer @FNLeak ontdekt dat Tilted Towers het slachtoffer zou kunnen worden van de inkomende ijsberg.

Andere dataminers hebben in de afgelopen periode ook verschillende aanwijzingen gevonden dat er wordt gewerkt aan een sneeuw bedekte map. Fortnite-spelers kunnen ten zijden van Flush Factory ook een mysterieuze wolk in de verte zien. De wolken lijken onbeduidend, maar kunnen mogelijk een aanwijzing zijn naast de lekken met betrekking tot kastelen en cosmetische items met winterthema voor spelers.

Het zou goed kunnen zijn dat de wolk iets te maken heeft met de introductie Fortnite Season 7. Een Reddit-gebruiker ontdekte namelijk het ontgrendelbare laadscherm van week 8, waarop is te zien dat A.I.M. een kaart aan het onderzoeken is. Op de afbeelding is ten zuiden van Flush Factory een diamant te zien, precies waar de wolk zich nu bevindt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren