.

Fortnite Season 7: servers gaan om 10:00 Nederlandse tijd offline

Gaming

Het moment is aangebroken om weer aan de slag te gaan met een nieuwe Battle Pass. Fortnite Season 7 staat namelijk op het punt van beginnen en ontwikkelaar Epic Games heeft op Twitter aangekondigd dat de release van update 7.00 gepaard gaat met de nodige downtime.

Patch v7.00 verschijnt donderdag, 6 december en om 10:00 Nederlandse tijd worden de servers offline gehaald in voorbereiding op de start van het zevende seizoen. Het is niet exact duidelijk hoelang dit gaat duren, maar we vermoeden dat alles in de middag moet zijn afgerond, mits alles vlekkeloos verloopt. Daarnaast maakte Epic ook bekend dat progressieve outfits van seizoen 5 in alle toekomstige seizoenen kunnen worden geüpgraded, zodra je ze hebt ontgrendeld in de Battle Pass.

Fortnite Season 7 zal voor de nodige veranderingen gaan zorgen, waaronder een aantal belangrijke wijzigingen op de kaart, een gloednieuwe Battle Pass, nieuwe wapens, skins en waarschijnlijk nog heel veel meer. Andere seizoenen brachten ons items als ATK’s en Rifts en het ligt voor de hand dat we in seizoen 7 soortgelijke toevoegingen gaan zien. Voorlopig is het nog onduidelijk wat er exact gaat gebeuren, maar we weten dat de wereld een winterthema krijgt met sneeuw en een ijsberg die enkele locaties zal veranderen.

Het nieuwe seizoen zal ongetwijfeld worden gelanceerd met nieuwe challenges, waarmee spelers wekelijks een XP-bonus kunnen vrijspelen. Om aan de challenges van het nieuwe seizoen deel te nemen moet je in het bezit zijn van de Fortnite Season 7 Battle Pass. De nieuwe Battle Pass is beschikbaar voor 950 V-Bucks en dat komt neer op ongeveer 10 euro wanneer je niet in het bezit bent van V-Bucks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren