.

Fortnite: het mysterie van het luik in Wailing Woods

Gaming

Fortnite heeft slechts een enkele map en die is in vergelijking met het aantal spelers die elke ronde worden gedropt niet erg groot. Het is dan ook niet verwonderlijk dat kleine wijzigingen razendsnel worden ontdekt en besproken. In seizoen vier heeft Epic Games een luik toegevoegd en dat heeft weer gezorgd voor de nodige discussies en theorieën.

Het nieuwe mysterie van Fortnite

Spelers kunnen het luik zelf bezoeken door naar de rechterbovenhoek van I3 in Wailing Woods af te reizen. Veel is er overigens niet te zien, want het is op dit moment niets meer dan een luik. Het luik kan bovendien niet door Fortnite-spelers worden geopend en je zal er geregeld andere spelers vinden die proberen het mysterie op te lossen. Er zijn namelijk markeringen op de achterkant van het luik aangebracht, maar vooralsnog weet niemand wat ze betekenen.

Fortnite Season 4

We weten inmiddels dat ontwikkelaar Epic Games doorgaans niet zomaar willekeurige dingen aan de map van Fortnite toevoegt. Het bedrijf heeft echter nog niets over het luik naar buiten gebracht, maar voor de fanbase van Fortnite is het voldoende om de wildste theorieën er op los te laten. Het mysterie is vergelijkbaar met de komeet in seizoen drie, waarvan lange tijd werd gedacht dat het Tilted Tower zou vernietigen. Uiteindelijk bleek het te gaan om Dusty Depot en het nieuwe gebied kennen we in het nieuwe seizoen als Dusty Divot.

Spelers die door het venster van het luik hebben gekeken zien dat het niet alleen een gat in de grond is, want je kan zien hoe het zich opent naar een grote kamer beneden. Op dit moment zou het van alles kunnen zijn. Mogelijk is het een hint dat er voertuigen op komst zijn, maar het zou ook kunnen leiden naar de verschillende ondergrondse schuilplaatsen die op de map zijn gevonden. Voorlopig blijft het nog een eenvoudig luik en we zullen moeten afwachten wanneer Epic Games of spelers het nieuwe mysterie van Fortnite gaan ontrafelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren