.

Fortnite-challenge: hier vind je de gigantische zuurstokken (Candy Canes)

Gaming

Naast de gebruikelijke Battle Pass-challenges, kunnen spelers deze maand ook nog aan de slag met extra challenges van het 14 Days of Fortnite-evenement. Epic Games komt iedere dag met een nieuwe challenge, waarmee spelers nieuwe cosmetische items kunnen ontgrendelen. De challenge van vandaag draait om het bezoeken van twee gigantische zuurstokken, hoewel er meer dan twee in de wereld zijn te vinden.

Locaties Candy Canes

Om de Candy Cane-challenge te voltooien, kunnen spelers kiezen uit ten minste vier verschillende locaties. De zuurstokken zijn te vinden op de berg ten noorden van Frosty Flights, de heuvels ten noorden van Wailing Woods, de berg ten noordoosten van Shifty Shafts en de besneeuwde berg net ten zuidwesten van Fatal Fields. Spelers hoeven alleen dicht in de buurt te komen van twee verschillende zuurstokken.

Het is overigens mogelijk om de challenge in enkele ronde te voltooien. Het enige wat je hoeft te doen is landen in de buurt van een zuurstok en daarna afreizen naar de dichtstbijzijnde Candy Cane. Een tip is om de zuurstok in de buurt van Frosty Flights te bezoeken, waarna je een vliegtuig kan pakken om naar de volgende locatie af te reizen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren