Football Manager 2016 vanaf 13 november beschikbaar

Gaming

Uitgever Sega en ontwikkelstudio Sports Interactive hebben vandaag aangekondigd dat Football Manager 2016 op 13 november wordt uitgebracht. Daarnaast zijn er ook nog twee andere Football Manager games aangekondigd: Football Manager Touch en Football Manager Mobile.

Football Manager 2016, Touch en Mobile

De standaard versie van Football Manger 2016 verschijnt zoals je misschien al verwacht voor de PC en Mac, maar Football Manager Touch komt ook uit voor de PC en tablets. Deze versie werd eerder nog uitgebracht onder de naam Football Manager Classic en maakte tot op heden deel uit van de volledige game. Het is de eerste keer dat Football Manager Touch los beschikbaar via Steam en op tablets. Daarnaast verschijnt Football Manager Mobile voor alle iOS en Android apparaten.

[sc:inpost-tekst ]

“Het is voor ons al enige tijd duidelijk dat er geen ‘one size fits all’ voetbal management ervaring is,” zegt het hoofd van Sports Interactive Miles Jacobson. “De introductie van Football Manager Touch als een standalone product – speelbaar op computer en tablet – betekent dat we nu iets kunnen aanbieden voor iedereen.”

In Football Manager 2016 wordt het voor het eerst mogelijk om een club op te zetten, en ook is er een fantasie modus toegevoegd waarin je het opneemt tegen andere managers om een selectie uit het niets samen te stellen met een beperkt budget, gevolgd door een mini-competitie. Andere verbeteringen en toevoegingen zijn realistischere blessures, uitgebreidere interacties met de media en verbeterde kunstmatige intelligentie bij transfers.

Football Manager Touch beschikt ook over de mogelijkheid om zelf een club te maken en het kan de savegame in de cloud synchroniseren, zodat je direct verder kan spelen op je tablet of PC.

Daarnaast krijg je bij het plaatsen van een Football Manager 2016 pre-order ook een sleutel om de Football manager documentaire te bekijken. De belangrijkste waarde van een pre-order is echter de mogelijkheid om de game al twee weken voor de lancering te uit te proberen.

Sega brengt Football Manager 2016 op 13 november uit, terwijl Football manager Touch en Mobile voor de kerst beschikbaar zullen zijn.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*