.

FIFA 19 wordt in juni aangekondigd, unieke modus voor Battlefield 5

Gaming

Uitgever Electronic Arts heeft de financiële resultaten over eerste kwartaal van 2018 gepresenteerd, dat eindigde op 31 maart. Het bedrijf gaf daarnaast enkele details prijs over aankomende games, waaronder de nieuwe Battlefield-game, FIFA 19 en Anthem van BioWare.

FIFA 19, Anthem en Battlefield

EA bevestigde dat de nieuwe Battlefield-game in het derde kwartaal van dit jaar verschijnt en dat Anthem in het vierde fiscale kwartaal, dat eindigt op 31 maart 2019, wordt uitgebracht. Battlefield 5, zoals de game tot op heden is genoemd, krijgt een nieuwe unieke modus en nieuwe uitdagingen, en ook zal het meerdere maps en modi voor de multiplayer bevatten. Eerder verschenen er al geruchten dat EA een battle royale-modus aan Battlefield zou willen toevoegen, maar dat is nog niet door EA bevestigd.

Iedere dimensie in Anthem moet iets nieuws bieden, of het nu gaan om verhalen of co-op, de gameplay zal constant evolueren en ‘het is een fantastische sociale ervaring’ volgens EA-topman Andrew Wilson. Wilson gaf ook nogmaals aan dat Anthem wordt ontwikkeld op basis van de feedback van spelers. Nieuwe informatie over FIFA 19 zal tijdens EA Play in juni naar buiten worden gebracht.

Uit de presentatie bleek dat A Way Out bijna twee miljoen spelers had aan het einde van het kwartaal. EA kondigde vorige maand aan dat er meer dan 1 miljoen exemplaren in minder dan een maand zijn verkocht. De Battlefield-community telt nu in totaal meer dan 54 miljoen spelers. De uitgever sprak ook over de groei van EA Sports-titels, met name de FIFA- en Madden-franchises doen het uitstekend.

Het bedrijf maakte bekend dat EA Sports-games nu bijna 90 miljoen spelers hebben voor games die voor de huidige generatie consoles zijn uitgebracht. Bijna 18 miljoen spelers spelen FIFA 18 en Madden NFL 18, de nieuwste games in beide series. Dat is een groei van 75 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

EA noteerde een lichting stijging van de netto-inkomsten voor het afgelopen kwartaal kwartaal (het laatste fiscale kwartaal van 2017), met een stijging van 3,3 procent naar 1,58 miljard in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren