.

FIFA 18-update nu ook beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4

Gaming

Eerder deze bracht EA al een update uit voor de pc-versie van FIFA 18 en nu is update 1.03 ook beschikbaar voor de Xbox One en PlayStation 4. De update voert enkele bugfixes door en introduceert een aantal verbeteringen voor de algemene gameplay, aankleding en de verschillende modi.

FIFA 18-update

Een van de belangrijkste veranderingen is het aanpassen van het gedrag van de keepers. Ze kwamen in FIFA 18 op bepaalde momenten nogal knullig over en dat is nu door EA onder handen genomen. De nieuwe keepers zullen beter anticiperen op bepaalde situaties en dat moet ervoor zorgen dat het scoren iets moeilijker wordt. Daarnaast is het schieten ook iets minder accuraat geworden, zodat schoten op afstand minder snel zullen resulteren in een goal.

FIFA 18 update 1.03 voegt voor Ultimate Team nieuwe functionaliteit toe voor gemiste schoten en fans zullen niet langer de verkeerde vlaggen gebruiken wanneer je een bepaald tenue selecteert. Een bug waarbij de keeper kon worden bediend in singeplayer is eveneens verholpen. In The Journey: Hunter Returns zat een bug die de game liet crashen wanneer chapter 5 werd bereikt en dat probleem is met de nieuwe update opgelost.

Verder is het niveau van de tegenstander bij het gebruik van de moeilijkheidsgraad Amateur en Semi-Pro teruggeschroefd, waardoor het voor nieuwkomers makkelijker moet worden om een goal te maken en een wedstrijd te winnen. Ten slotte is het uitzendpakket van de Bundesliga toegevoegd, zodat alles nog realistischer oogt wanneer je met Duitse teams speelt.

FIFA 18 update 1.03 is een download van ongeveer 1,2 GB en beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. FIFA 18 is uitgebracht voor de laatste generaties consoles en de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Op dit moment heeft Bol.com een interessante aanbieding lopen met de PlayStation 4 (1TB), FIFA 18 en FA 2017 voor 338 euro, terwijl de Xbox One S bij Intertoys voor 234 euro is te verkrijgen met Forza 3 en FIFA 18. Alle overige versies en bundels zijn verkrijgbaar bij Bol.comWehkampIntertoysCoolblue, NedGame en MediaMarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren