.

FIFA 18 Ultimate Team Web- en Companion-app komen volgende week

Gaming

Speel je op dit moment nog FIFA Ultimate Team in FIFA 17, dan geeft EA je de kans om je op tijd voor te bereiden op FIFA 18. De ontwikkelaar maakte deze week namelijk bekend wanneer er gebruik kan worden gemaakt van de FIFA 18 Companion- en Web-app.

FIFA 18 Web- en Companion-app

Op vrijdag 15 september gaat de FUT 17 Web-app offline en deze wordt op 21 september door FUT 18. Mocht je in aanmerking komen, dan kun je direct de Transfer Market gebruiken. Op 22 september verschijnt de Companion-app voor FIFA 18 op iOS en Android. Vroege toegang tot de Transfer Market in de Web- en Companion-app van FIFA 18 eindigt op 9 september. Daarna moeten spelers tenminste één keer inloggen op FIFA Ultimate Team 18 voor de pc of console om beide app te kunnen blijven gebruiken. De Companion-app moet bovendien na 6 oktober worden geüpdatet naar de FIFA 18-versie.

Voor vroegtijdige toegang tot de Web- en Companion-app moet je vóór 1 augustus 2017 een FUT Club hebben aangemaakt. De FUT 17-account moet nog bestaan en wanneer er een ban of andere restricties hebben plaatsgevonden, dan krijg je geen vroegtijdige toegang.

Beloningen voor terugkerende gebruikers zijn gebaseerd op de goede reputatie van je account in het spel, samen met je geschiedenis en betrokkenheid. Dit is de reden waarom beloningen kunnen verschillen met vrienden. Gebruikers die zijn overgestapt naar een andere console zullen overigens geen beloningen ontvangen, omdat de loyaliteitsbonussen zijn gekoppeld aan een consoleaccount. Stap je over, dan worden beloningen niet meegenomen of doorgegeven.

FIFA 18 wordt op 29 september wereldwijd uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch en pc. Mocht je niet langer kunnen wachten, dan kun je ook kiezen voor de Ronaldo Edition of Icon Edition, waardoor je drie dagen eerder met het spel aan de slag kan. De PlayStation 4 Pro met FIFA 18 Cristiano Ronal-bundel verschijnt eveneens op 26 september. EA- en Origin Access-abonnees kunnen vanaf 21 september de volledige game voor maximaal 10 uur mogen proberen.

Alle versies en bundels zijn verkrijgbaar bij Bol.comWehkampIntertoysCoolblue, NedGame en MediaMarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren