FIFA 17 update verbetert gameplay, Ultimate Team en Pro Clubs

Gaming

EA heeft bekendgemaakt dat de eerste update voor FIFA 17 is uitgebracht. Momenteel is de update alleen beschikbaar voor de pc-versie, maar volgens de ontwikkelaar komen de onderstaande veranderingen en verbeteringen ook naar de PlayStation 4- en Xbox One-versie.

FIFA 17

De FIFA 17 update kan nu door pc-gebruikers via de Origin-app worden gedownload, terwijl bezitters van de PlayStation 4 en Xbox One enkele dagen langer geduld moeten hebben. Volgens de lijst met verandering brengt de update enkele visuele en gameplay verandering, en ook zijn er enkele bugs verholpen.

Op de site van EA is te lezen dat gamers na het installeren van de FIFA 17 update cutscenes kunnen overslaan bij een overtreding, een verbetering van de responsiviteit tijdens het schieten en de AI zal eerder proberen om direct aan te vallen. Bekijk hier het volledige overzicht met alle gameplay veranderingen.

Er zijn ook een aantal wijzigingen aangebracht in de Career Mode, Ultimate Team en Pro Clubs modi. In de carrière modus zal de AI niet langer zijn sterspeler op de bank laten zitten. In Ultimate Team zijn er problemen verholpen die invloed hebben op een wedstrijd online en in de singleplayer worden niet langer de standaard instellingen van de computer overgenomen.

Daarnaast introduceert de update enkele visuele veranderingen. FIFA 17 bevat straks de broadcast-interface van de Premier League 2016/2017 en er zijn enkele tenues bijgewerkt, evenals vlaggen en banners.

De FIFA 17 update verhelpt ook een probleem met betrekking tot het selecteren van een tenue en ook zijn de framerate problemen verdwenen voor de start van een wedstrijd. EA heeft besloten om de adem uit de mond van de speler niet te tonen wanneer je speelt vanuit het oogpunt van de speler.

FIFA 17 is nu bij Bol.com beschikbaar voor voor de volgende systemen: Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en pc. De versie voor de Xbox, PlayStation 4 en pc draait op de nieuwe Frostbite-engine, terwijl de last-gen consoles het moeten doen met de huidige Ignite-engine, beide versies verschijnen op 29 september. Schaf je liever een (goedkopere) digitale key aan, dan kun je terecht bij Cdkeys.com waar de Xbox One-versie 43,19 euro kost en de pc-versie slechts 36,09 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*