Dit zijn de tien beste spelers in FIFA 17

Gaming

De echte gamende voetbalfans moet nog slechts een paar weekjes geduld opbrengen, want op 29 september verschijnt FIFA 17 voor de pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4. Maar ontwikkelaar EA Sports heeft door het vrijgeven van de ratings van de beste spelers nog voor de release van FIFA 17 gezorgd voor de nodige commotie. Voor het eerst in de afgelopen zeven jaar is Lionel Messi namelijk niet de nummer 1.

FIFA 17

In FIFA 17 moet Messi zijn plek afstaan aan rivaal Cristiano Ronaldo, terwijl Neymar, Luis Suárez en Manuel Neuer de top 5 voltooien. Opmerkelijk genoeg staan Hazard, Martial, Reus of Rodriguez niet in de top 10, ondanks het feit dat deze wel worden aangeboden als FUT-leenspelers voor acht wedstrijden wanneer je FIFA 17 reserveert.

Top 10 best beoordeelde spelers FIFA 17:

  1. Cristiano Ronaldo – 94
  2. Lionel Messi – 93
  3. Neymar – 92
  4. Luis Suárez – 92
  5. Manuel Neuer – 92
  6. Gareth Bale – 90
  7. Zlatan Ibrahimović – 90
  8. Jérôme Boateng – 90
  9. Robert Lewandowski – 90
  10. David De Gea – 90

Kun je niet langer wacht op FIFA 17 en wil je de game een week (release is 22 september) voor de officiële releasedatum spelen? Voor de adviesprijs van 299 euro krijg je de Xbox One S met 500GB opslaggeheugen en een code om de volledige versie van FIFA 17 direct te downloaden. Verder bevat het pakket drie Ultimate Team Loan Legends (bekende huurspelers), een maand toegang tot EA Access en een halfjaar VI Premium, waarmee je iedere week de nieuwste Voetbal International digitaal kan lezen. Dit extraatje ontvang je alleen wanneer je de bundel aanschaft bij Bol.com.

FIFA 17 is nu bij Bol.com beschikbaar voor pre-order voor de volgende systemen: Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en pc. De versie voor de Xbox, PlayStation 4 en pc draait op de nieuwe Frostbite-engine, terwijl de last-gen consoles het moeten doen met de huidige Ignite-engine, beide versies verschijnen op 29 september. Schaf je liever een (goedkopere) digitale key aan, dan kun je terecht bij Cdkeys.com waar de Xbox One-versie 43,19 euro kost en de pc-versie slechts 37,09 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*