FIFA 16 Companion- en Web-app nu beschikbaar

Gaming

Het is nog een kleine week wachten totdat FIFA 16 in Nederland wordt uitgebracht, maar een selecte spelers kunnen alvast beginnen met het managen van hun FIFA 16 Ultimate Team elftal. Uitgever Electronic Arts heeft vandaag namelijk de FIFA 16 Companion-app uitgebracht voor iOS & Android en een speciale web-app. Spelers van FIFA 16 kunnen daardoor alvast beginnen met de onderhandelingen op de transfermarkt, terwijl de game in de Benelux pas van donderdag 24 september is te verkrijgen. Er zijn echter enkele voorwaarden om je FIFA 16 Ultimate Team samen te stellen.

FIFA 16

Vanaf 17 september kunnen spelers inloggen op de website van FIFA 16 om hun Ultimate Team te creëren of ze kunnen de FIFA 16 Companion app downloaden op hun iOS of Android smartphone/tablet. Momenteel kunnen echter alleen spelers deelnemen die Ultimate Team al hebben gespeeld via FIFA 15, want voor deze groep gebruikers zijn er al een aantal gratis packs met spelers en overige items beschikbaar.

[sc:inpost-tekst ]

Wie nog nooit FIFA Ultimate Team heeft gespeeld moet nog wachten totdat FIFA 16 voor de console en PC wordt uitgebracht. Pas daarna heeft deze groep gebruikers toegang tot de transfermarkt via de FIFA 16-webapp of de Companion-app voor de iPhone en Android apparaten.

Daarnaast introduceerde EA Sports voor FIFA 16 de nodige maatregelen om illegale transacties op de transfermarkt tegen te gaan. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om FIFA 16 transfers uit te voeren via verschillende consoles. Spelers moeten in vervolg een keuze maken voor hun favoriete console en kunnen daarna slechts eenmalig hun punten meenemen. Het is in FIFA 16 bijvoorbeeld niet langer mogelijk om spelers te verhandelen tussen de PlayStation 3 en PlayStation 4. Daarnaast zullen de prijzen voor de spelers in FIFA 16 veel meer variëren dan in FIFA 15 om coin-farmers tegen te gaan.

FIFA 16 is vanaf donderdag 24 november te koop voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Gebruikers van de Xbox One kunnen inmiddels al de volledige game uitproberen via het Early Access programma van EA.

[sc:adsense-tekst ]

11 Reacties

 1. Ik las net op de EA site dat je eerst moet inloggen op de web app van FUT voordat je de mobiele app kunt gebruiken. Daarna werkt de app goed!

  Ik heb geen Samsung dus helaas daar geen advies over.

  Reageer
 2. Precies het zelfde met s6. Heb me via web aangemeld maar lukt niet Fifa 15 op m’n ze deed het prima..

  Reageer
  • Ik ook precies hetzelfde. Is het jullie inmiddels al gelukt?

   Reageer
 3. Je moet je op de web app van EA aanmelden dan doet ie het

  Reageer
 4. Krijg de melding: je apparaat is niet compatibel met deze versie. Terwijl ik een Samsung galaxy S6 heb! Hoe kan dit?

  Reageer
  • exact hetzelfde probleem met Samsung s6 al een oplossing?

   Reageer
  • Precies hetzelfde hier met mijn galaxy s6, beetje vreemd omdat dit een van de nieuwste toestellen is. Ik loop nu al een paar dagen giften kwijt hierdoor :@

   Reageer
 5. Ik heb exact hetzelfde als Kristof. Vorig jaar werkte de app prima. En hoor ook om me heen dat hij dit jaar weer prima werkt. Niet bij mij (en de personen hierboven) dus!

  Reageer
 6. Ja k heb et zelfde

  Reageer
 7. Ik probeer al enkele dagen de companion app, maar telkens ik me aanmeld, krijg ik een scherm met 3 pagina’s uitleg, maar ik kom niet verder.

  Ik loop hierdoor al 4 dagen gifts mis.

  Nochtans speel ik al enkele jaren FUT en zou dit moeten werken..

  Ook via mail had ik een link gekregen voor een terugkerende speler-bonus, maar deze link kan ik op geen enkele pc openen, ook niet via smartphone..;

  Kan iemand hierbij helpen?

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*