Farpoint met richtcontroller nu tijdelijk gratis bij PlayStation VR

Gaming Virtual Reality

De PlayStation VR is inmiddels alweer enige tijd beschikbaar in Nederland, maar tot op heden zijn er door Sony nog altijd geen bundels uitgebracht. Het goede nieuws is dat Bol.com daar deze week zelf verandering in brengt, want momenteel krijg je bij de aanschaf van een PlayStation VR de game Farpoint met VR-richtcontroller cadeau.

PlayStation VR

Farpoint werd recentelijk exclusief uitgebracht voor de PlayStation VR en komt met een speciale richtcontroller. Iedere beweging die je maakt, wordt gevolgd door de geïntegreerde bewegingssensoren en een ingebouwde lichtbol die door de PlayStation Camera wordt gedetecteerd. Het zorgt in combinatie met de headset voor een unieke ervaring en je hebt bijna het gevoel dat je je daadwerkelijk bevindt in de virtuele wereld van Farpoint.

Normaal gesproken kost Farpoint met de VR-richtcontroller €89,99, maar tijdens de Bulkdagen wordt het pakket automatisch aan je winkelmandje toegevoegd wanneer je een PlayStation VR aanschaft. De PlayStation VR-bundel is nog twee dagen te verkrijgen voor 388 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren