Fallout 4 bevat 110.000 lijnen aan gesproken dialoog

Gaming

Fallout 4 bevat meer dialoog dan Fallout 3 en Skyrim bij elkaar. In totaal zijn er voor Fallout 4 meer dan 111.000 lijnen aan dialoog opgenomen. Volgens een tweet van Bethesda duurde het vele jaren om de opnames van de Fallout 4 dialogen te voltooien, maar is het proces nu eindelijk afgerond.

Fallout 4

Dat Fallout 4 zoveel meer lijnen aan dialoog bevat als de andere twee games is overigens geen complete verassing, want in de nieuwe game zal het personage ook voor het eerst zelf spreken, in tegenstelling tot in Skyrim en Fallout 3. Het zal ook direct de eerste open-wereld game zijn van Bethesda waarin de hoofdrolspeler communiceert met de personages in de wereld. Daarnaast kan het personage zowel mannelijk als vrouwelijk zijn, waardoor de studio twee keer zoveel opnames nodig had voor het personage. Brian Delaney en Courtenay Taylor zijn de twee stemacteurs voor de protagonist.

[sc:inpost-tekst ]

Daarnaast zal de robot assistent, die in het begin van de game wordt geïntroduceerd, de speler kunnen benaderen door een verscheidenheid van namen uit te spreken. Niet alleen kun je kiezen uit populaire Engelse namen, maar ook uit wat grove namen, mocht je daar in ieder geval voor willen kiezen.

Wij verwachten dat Fallout 4 zoveel meer lijnen aan dialoog bevat, omdat het voor het eerst is dat de game wordt verkocht op Blu-ray, in tegenstelling tot eerdere Xbox 360 en PlayStation 3-games die werden verkocht op dvd’s. Een Blu-ray kan 5x zoveel data bevatten, waardoor ontwikkelaars veel meer content kunnen toevoegen. Bethesda moet nog aankondigen hoeveel ruimte Fallout 4 gaat innemen op de Xbox One, PlayStation 4 en PC, maar we kunnen er wel vanuit gaan dat het veel gaat zijn.

Fallout 4 wordt op 10 november uitgebracht voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Bethesda belooft dat het spel geen ‘level cap’ zal bevatten en dat je onbeperkt kan blijven doorspelen na het voltooien van de hoofdverhaallijn.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*