Fall Guys Season 2 wordt op 27 augustus gepresenteerd

Gaming

Fall Guys Season 2 wordt op 27 augustus gepresenteerd tijdens Gamescom Opening Night Live 2020. Het nieuws werd bekendgemaakt door producer Geoff Keighley. Gamescom Opening Night Live begint donderdag om 20:00 Nederlandse tijd. De livestream duurt ongeveer twee uur en bevat meer dan 20 spellen.

Fall Guys Season 2

Fall Guys: Ultimate Knockout werd op 4 augustus uitgebracht voor PS4 en Steam, waarbij de versie voor de PS4 deze maand gratis beschikbaar is voor PlayStation Plus-abonnees. De game is een grote hit gebleken met de pc-versie die binnen een week meer dan twee miljoen exemplaren verkocht en de game is in dezelfde periode meer dan 23 miljoen uur bekeken op Twitch.

Ontwikkelaar Mediatonic heeft gezegd dat het ‘dolgraag’ zijn kleurrijke last-man-standing-game in de toekomst naar andere systemen brengt. In een update op zijn ondersteuningssite over de mogelijkheid om de game uit te brengen voor Xbox One, Switch en andere platforms, zei Mediatonic: “Om te beginnen zal Fall Guys alleen beschikbaar zijn op PS4 en Steam. We willen de game graag naar andere platforms brengen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*