.

Europese Pokémon Go-spelers kunnen Latios vangen

Gaming

Pokémon Go-spelers kunnen vanaf vandaag een nieuwe Legendary Pokémon uit de Hoenn-regio vangen. Ontwikkelaar Niantic introduceerde vorig maand de Eon Pokémon Latios en Latias en het tweetal zal nu verhuizen naar nieuwe locaties, waar ze voor een beperkte tijd verblijven.

Eon Pokémon Latios en Latias

Latios heeft zijn weg gevonden naar Europa en Azië, terwijl Latias zal opduiken in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika. Beide Pokémon zullen tot 5 juni in deze regio’s verblijven, waarna ze het spel vermoedelijk weer verlaten. Latios en Latias kunnen alleen worden gevonden door deel te nemen aan Raid Battles, waardoor spelers moeten samenwerking bij Gyms om ze te verslaan, voordat ze een kans krijgen om ze te vangen. De beste tactiek is om Dark en Fairy Pokémon te gebruiken, zoals Mawile en Tyranitar.

Latias en Latios

Daarnaast werd de Legendary Pokémon Zapdos ook onlangs weer aan de game toegevoegd. Deze Pokémon kan worden gevangen door de nieuwe Field Research-quests succesvol te voltooien. Na het verzamelen van zeven stempels zal Zapdos verschijnen, zonder deel te hoeven nemen aan een Raid Battle.

Niantic kondigde deze week ook nog een aantal nieuwe evenementen aan voor de Pokémon Go Summer Tour 2018. Op 30 juni en 1 juli zal er een speciaal Safari Zone-evenement in het Westfalenpark in Dortmund worden gehouden. De overige evenementen vinden plaats in Chicago en Yokosuka.

In de tussentijd hebben spelers nog een aantal dagen om deel te nemen aan het Battle Showdown-evenement, dat vorige week van start is gegaan en eindigt op 14 mei. Op 19 mei staat de Pokémon Go Community Day voor mei gepland, die in het teken staat van de Pokémon Charmander.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren