Epic Games begint met teasen Fortnite Season 9

Gaming

Het achtste seizoen duurt nog enkele weten en dat betekent dat het tijd is voor Epic Games om te beginnen met het teasen van Fortnite Season 9. De ontwikkelaar heeft de vierde in een reeks mysterieuze runen in de kluis onder Loot Lake geplaatst. Kort daarna begon de vulkaan van het eiland te roken, wat erop wijst dat een uitbarsting niet ver weg meer is.

Tornado forming at Volcano? New event starting to unfold? from FortNiteBR

Epic Games lijkt hiermee de basis te leggen voor enkele evenementen in de wereld die zullen leiden tot de start van Fortnite Season 9. Een nieuw seizoen resulteert doorgaans in verschillende veranderingen op de map en enkele nieuwe gameplay-elementen. Een vulkaanuitbarsting zou daar goed bij aansluiten, hoewel de ontwikkelaars ons in het verleden vaker heeft verrast door iets onverwachts te doen.

Daarnaast kunnen spelers aan de slag met een nieuwe Limited Time Mode om de release van Avengers: Endgame te vieren. Spelers kunnen de Infinity Gauntlet en verschillende stukken Avengers-uitrusting gebruiken en challenges voltooien met als beloning speciale items. Probeer deze items zo snel mogelijk te ontgrendelen, omdat de Avengers LTM slechts tijdelijk beschikbaar is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*