Eerste trailer Star Wars Battlefront 2 gelekt

De eerste trailer voor Star Wars Battlefront 2 had eigenlijk later deze week op het Star Wars Celebration evenement zijn debuut moeten maken, maar is vroegtijdig uitgelekt. Je kan de trailer hieronder bekeken.

Star Wars Battlefront 2

In het eerste deel van de Battlefront-serie was er geen singleplayercampagne aanwezig, maar daar brengt EA met Battlefront 2 verandering in. De trailer toont ons beelden van de verhaallijn, waarbij een vrouwelijke voiceover is te horen die oproept om de ‘keizer te wreken’. Het is daardoor waarschijnlijk dat de campagne de periode volgt na de gebeurtenissen uit Return of the Jedi, met een vrouwelijke imperial stormtrooper in de hoofdrol.

https://vimeo.com/212842535

Gamers die een pre-order plaatsen krijgen ook toegang tot Star Wars: The Last Jedi Heroes. Het gaat hier vermoedelijk om content die gerelateerd is aan de nieuwe film, The Last Jedi, die in december in premiÚre gaat. In 2015 ontving Stars War Battlefront eveneens extra content, Battle of Jakku, die gekoppeld was aan The Force Awakens.

EA bevestigde in mei 2016 dat de ontwikkeling van Star Wars Battlefront 2 was gestart en dat de game dit jaar wordt uitgebracht. De uitgever heeft aangegeven dat het heeft geluisterd naar de kritiek van gamers en het is sinds vandaag duidelijk dat er ook een singleplayercampagne aanwezig zal zijn.

De gelekte trailer bevestigt dat Star Wars Battlefront 2 in ieder geval naar de PlayStation 4 komt, hoewel het aannemelijk is dat de game ook verschijnt voor de Xbox One en pc. Sony lijkt een exclusieve deal met Disney te hebben gesloten voor het tweede deel, want de video eindigt met de tekst “the Force is strong with PlayStation”.

Het is nog onbekend wanneer Star Wars Battlefront 2 wordt uitgebracht, maar het ligt voor de hand dat de release rond de premiĂšre van The Last Jedi zal plaatsvinden. Mogelijk krijgen we op 15 april tijdens het Star Wars Celebration evenement meer te horen over de game en de exacte releasedatum. Het evenement evenement kan hier live worden bekeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*