.

‘Kleine groep Red Dead Redemption 2-spelers begonnen met Red Dead Online’

Gaming

Rockstar Games heeft eerder deze maand aangekondigd dat de Red Dead Online-bèta vóór het einde van november van start zou gaan, maar het is inmiddels 25 november en er is nog steeds geen nieuwe informatie naar buiten gebracht. De ontwikkelaar lijkt zich al wel voor te bereiden op de lancering van de multiplayermodus van Red Dead Redemption 2, want het blijkt dat verschillende spelers al van start zijn gegaan met de bèta.

Red Dead Online

De website UltraGamerz ontdekte dat een klein percentage spelers is begonnen met het ontgrendelen van achievements die specifiek zijn gemaakt voor Red Dead Online. We zien dat Breakout door verschillende spelers is vrijgespeeld en uit een eerder lek bleek al dat dit de intro is voor de multiplayer. Ongeveer 0,01 procent van alle spelers heeft deze challenge behaald, wat suggereert dat de lancering van de bèta niet ver weg meer is. Het is aannemelijk dat deze achievements worden vrijgespeeld door de ontwikkelaars van Red Dead Online en testers die ervoor moeten zorgen dat grote bugs vroegtijdig worden gespot.

Er is door Rockstar Games nog weinig informatie over Red Dead Online naar buiten gebracht, echter heeft de website Trusted Reviews in een eerder stadium enkele nieuwtjes gelekt. Het schenden van de geheimhoudingsovereenkomst resulteerde voor de site in een boete van meer dan een miljoen euro, maar daardoor hoeven geen twijfels te zetten bij de authenticiteit van de informatie.

Volgens de informatie van de site zijn er bij de start van Red Dead Online drie modi beschikbaar: Battle Royale, Money Grab en Revive & Survive. Money Grab draait om het veiligstellen van zakken geld en ze zo snel mogelijk terug te brengen naar jouw kamp. Revive and Survive is een deathmatch is waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen, terwijl je gewonde teamgenoten binnen een bepaalde periode genezen. Informatie over de Battle Royale-modus is helaas niet beschikbaar.

In Red Dead Online loop je rond in een open wereld waar je verschillende taken en missies kan uitvoeren die je geld en XP opleveren, waarmee je nieuwe items kan aanschaffen. In de steden zullen niet-speelbare personages in de ochtend hun winkelpuien versieren en in de avond zullen ze hun spullen weer inpakken. Spelers kunnen tenten kopen en deze upgraden. De website Rockstar Intel claimt in de bestanden van Red Dead Redemption 2 ook aanwijzingen te hebben gevonden dat spelers in Red Dead Online voertuigen en panden kunnen bezitten. Het ligt in ieder geval voor de hand dat deze functie voor de multiplayermodus is bedoeld, omdat deze opties niet aanwezig zijn in de singleplayer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren