Eerste hands-on met PS5 DualSense-controller op vrijdag 17 juli (livestream)

Gaming

Geoff Keighley presenteert op vrijdag 17 juli tijdens #SummerGameFest de eerste speelsessie met de DualSense-controller van de PlayStation 5. Het evenement gaat om 18:00 Nederlandse tijd van start, maar zal kort daarna ook als een video worden aangeboden.

Eerste hands-on met DualSense-controller

Geoff Keighley presenteert op vrijdag 17 juli tijdens SummerGameFest de eerste speelsessie met de DualSense-controller van de PlayStation 5. Het evenement gaat om 18:00 Nederlandse tijd van start. 👇https://www.techtastic.nl/gaming/eerste-hands-on-met-ps5-dualsense-controller-op-vrijdag-17-juli-livestream/

Posted by PlayStation 5 – PS5 Club on Thursday, July 16, 2020

De stream is te bekijken via de onderstaande mediaspeler.

Wil je zeker weten dat je de PlayStation 5 op de dag van release ontvangt? Schrijf je dan in voor onze pre-order notificatiedienst.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren