.

Eerste gameplaybeelden Destiny 2, pc-versie krijgt Battle.net release

Gaming

De pc-versie van Destiny 2 zal alleen speelbaar zijn via Blizzard’s Battle.net platform, zo maakte Activision vandaag bekend. Blizzard onthulde vandaag verschillende details over Destiny 2 en hieruit is gebleken dat spelers Battle.net moeten gebruiken om de game te downloaden en te spelen. Om de game met je vrienden te spelen, kun je natuurlijk gebruik maken van de ingebouwde vriendenlijst en chatfunctionaliteit.

Destiny 2

Eerste gameplaybeelden

Het gebruik van Battle.net komt niet als een volledige verrassing, want de dienst heeft zich bewezen als zeer robuust. Activision, het moederbedrijf van Blizzard, gebruikt Battle.net voor games met grote online communities, zoals World of Warcraft, Overwatch, Diablo 3 en Heroes of the Storm. Destiny 2 voor de pc krijgt ook een retail-versie, voor degenen die het spel niet digitaal willen aanschaffen. Zij zullen overigens nog steeds gebruik moeten maken van Battle.net.

Volgens het persbericht biedt de pc-versie ondersteuning voor 4k (3840 x 2160 pixels), onbeperkte framerate, een beeldverhouding van 21:9, volledige muis- en toetsenbordondersteuning met custom key mapping, tekstchat, een instelbaar beeldveld en geavanceerde instellingen. Daarnaast werden er ook nog een cinematische en gameplay video vrijgegeven, beide video’s kun je hieronder bekijken:

Destiny 2 verschijnt op 8 september voor de pc, Xbox One en PlayStation 4, waarvoor in het najaar van 2018 ook nog exclusieve content verschijnt. In de zomer wordt er een bèta georganiseerd voor iedereen, maar gamers die een pre-order plaatsen mogen Destiny 2 eerder uitproberen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren