.

EA brengt FIFA 18 Guest Mode terug in FIFA Ultimate Team

Gaming

EA heeft de Guest-functionaliteit weer ingeschakeld in de FIFA Ultimate Team-modus van FIFA 18. Het ontbreken van de functionaliteit kwam EA op veel kritiek te staan, omdat de gastfunctionaliteit vorig jaar nog werd geïntroduceerd als een nieuwe functie.

FIFA 18 Guest Mode

Guest-functionaliteit maakt het mogelijk om het in FIFA Ultimate Team lokaal met twee spelers online op te nemen tegen anderen. Gezien de reacties online bleek het een uitermate populaire modus te zijn en EA heeft daarom besloten om de functie weer te activeren, zowel op de consoles als op de pc.

Op de website van EA werd twee weken geleden nog een uitleg geplaatst waarom Guest-functionaliteit in FIFA 18 geschrapt was. Volgens de ontwikkelaar was de functie verwijderd om een competitieve balans voor alle spelers te bieden, waarbij werd opgemerkt dat Guest Mode nog steeds beschikbaar was in Friendly Seasons en Single Online Matches in FIFA Ultimate Team. EA was vermoedelijk van mening dat het samenspel van twee spelers niet eerlijk zou zijn voor de online solospeler, maar die uitleg bleek voor veel gamers niet voldoende te zijn.

Vanochtend kondigde EA aan dat de Guest-functionaliteit per direct beschikbaar is. “We hebben uw feedback over Guest-funcionaliteit in FUT Online Seasons en FUT Online Draft ontvangen en we zijn blij om aan te kondigen dat deze functionaliteit per direct beschikbaar is in FIFA 18 voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc”, aldus EA.

De functie is aangezet via een serverupdate en gebruikers hoeven geen update te downloaden. Er ontbreken nog wel enkele grafische elementen en deze zullen op een later moment worden toegevoegd door middel van een update. Op de site van EA wordt uitgelegd hoe je een gast aan het spel kan toevoegen.

FIFA 18 werd op 29 september uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Switch en pc. De PlayStation 4- en PS4 Pro-bundel met FIFA 18 Cristiano Ronaldo Edition is te verkrijgen voor respectievelijk 349 en 449 euro. Alle versies en bundels zijn verkrijgbaar bij Bol.comWehkampIntertoysCoolblue, NedGame en MediaMarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren