Dit zijn de eerste screenshots van The Lords of the Rings: Gollum voor PlayStation 5 (PS5), Xbox Series en pc

Gaming

De eerste screenshots voor The Lords of the Rings: Gollum zijn vrijgegeven. Gollum is in ontwikkeling bij de Duitse ontwikkelaar Daedalic Entertainment en draait op Unreal Engine 4. De game verschijnt volgend jaar voor de PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

The Lords of the Rings: Gollum

Daedalic Entertainment en Middle-Earth Enterprises hebben de titel in maart vorig jaar officieel aangekondigd. De game wil trouw blijven aan de visie die is uiteengezet in The Lord of the Rings van J.R.R Tolkien en zal ook nieuwe evenementen en details over de reis van Gollum verkennen. Interessant is dat Daedalic eerder dit jaar zei dat Gollum er niet zal uitzien zoals in de filmtrilogie van Peter Jackon. Op basis van deze screenshots zien we echter duidelijke overeenkomsten.

De PS5 verschijnt in het najaar van 2020. Wil je er zeker van zijn dat je de PlayStation 5 op de dag van release ontvangt? Schrijf je dan nu in voor onze notificatiedienst, waarbij je automatisch een e-mail ontvangt wanneer het in Nederland mogelijk wordt om een pre-order te plaatsen. We nemen daarbij alleen winkels mee die daadwerkelijk weten hoeveel exemplaren ze zullen ontvangen, zodat je niet achter het net vist.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren