Deze week weer nieuwe PlayStation 5-consoles op voorraad?

Gaming

Deze zal er naar verluidt een nieuwe voorraad PlayStation 5-consoles worden aangeboden op Amazon. Dit nieuws werd gedeeld door het doorgaans goed geïnformeerde @PS5StockAlert op Twitter. Het zal vermoedelijk gaan om een drop op Amazon.co.uk, maar deze divisie van de retailer levert ook in Nederland. Update → Bij Amazon Duitsland heeft er op woensdagochtend een drop plaatsgevonden voor Prime-abonnees.

PlayStation 5 voorraad

Er is nog geen tijdstip bekend wanneer de PS5 wordt aangeboden op de site. Dit betekent dat er vertragingen of last-minute wijzigingen kunnen zijn in het huidige schema. Het is daarnaast goed om te weten dat vorige drops altijd plaatsvonden in de ochtend (tussen 08:30 – 11:00). Onduidelijk is nog of andere landen van Amazon deze week de PS5 gaan aanbieden. Bekijk daarvoor het onderstaande overzicht.

De laatste keer dat Bol.com een nieuwe voorraad online zette was meer dan een maand geleden en MediaMarkt verwacht volgende week een levering, hoewel de laatstgenoemde partij nog orders heeft openstaan vanwege het aannemen van te veel bestellingen. Daarnaast verkopen Coolblue en BCC alleen PS5-consoles via lotingen, echter hebben beide partijen momenteel niks te vinden. Bij NedGame is het laatste aanbod op 10 augustus online gekomen.

Sony heeft in 8 maanden tijd 10 miljoen PS5-consoles verkocht en brengt in de periode van juli tot en maart 2022 nog eens 12 miljoen exemplaren op de markt. Gezien het feit dat de absolute gekte is verdwenen, ligt het voor de hand dat de PS5 in het komende jaar een stuk beter beschikbaar zal zijn dan tot op heden het geval was. In de tussentijd blijven wij de situatie bij de onderstaande shops in de gaten houden.

PlayStation 5 

PlayStation 5 Digital Edition

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*