Demo FIFA 17 nu beschikbaar voor PlayStation 3, 4, Xbox One, 360 en pc

Gaming

Uitgever heeft vandaag de FIFA 17-demo uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4, pc, Xbox 360 en PlayStation 3. De demo kan hier worden gedownload.

In de demo kun je de gebruikelijk vriendschappelijke wedstrijden spelen met twaalf van ’s werelds beste teams, waaronder Real Madrid, Bayern München, Manchester City en Juventus. Daar blijft het niet bij, want fans kunnen voor het eerst The Journey beleven, een nieuwe, filmische, story mode – niet beschikbaar voor PlayStation 3 en Xbox 360.

FIFA 17 demo

Voor het eerst in de geschiedenis van de FIFA-franchise sta jij aan het begin van een nieuwe carrière als speler. In The Journey neem je de rol aan van Alex Hunter, een aankomend talent van een van de beste clubs ter wereld, Manchester United. Keuzes die je maakt in de game hebben invloed op de manier hoe de media, fans en manager naar je kijkt. Een gloednieuwe trailer voor The Journey geeft je een indruk wat je van de mode mag verwachten.

Verder kun je de gebruikelijke vriendschappelijk wedstrijden spelen met Manchester United, Manchester City, Chelsea FC, Real Madrid C.F., Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders, FC Bayern München, Club Tigres UNAL of Gamba Osaka. Deze wedstrijden kunnen worden gespeeld in verschillende legendarische stadions, waaronder Stamford Bridge en CenturyLink Field. Tijdens het laden van de wedstrijd kun je de nieuwe skillgames uitproberen.

FIFA 17 brengt een groot aantal nieuwe functies en de Frostbite-engine zorgt voor nog realistischere gameplay, zoals vernieuwde spelhervattingen, vernieuwd fysiek spel en nieuwe aanvalstechnieken; volgens EA heeft de speler op elk moment de controle over het veldspel.

Kun je niet langer wacht op FIFA 17 en wil je de game een week (release is 22 september) voor de officiële releasedatum spelen? Voor de adviesprijs van 299 euro krijg je de Xbox One S met 500GB opslaggeheugen en een code om de volledige versie van FIFA 17 direct te downloaden. Verder bevat het pakket drie Ultimate Team Loan Legends (bekende huurspelers), een maand toegang tot EA Access en een halfjaar VI Premium, waarmee je iedere week de nieuwste Voetbal International digitaal kan lezen. Dit extraatje ontvang je alleen wanneer je de bundel aanschaft bij Bol.com.

FIFA 17 is nu bij Bol.com beschikbaar voor pre-order voor de volgende systemen: Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en pc. De versie voor de Xbox, PlayStation 4 en pc draait op de nieuwe Frostbite-engine, terwijl de last-gen consoles het moeten doen met de huidige Ignite-engine, beide versies verschijnen op 29 september. Schaf je liever een (goedkopere) digitale key aan, dan kun je terecht bij Cdkeys.com waar de Xbox One-versie 43,19 euro kost en de pc-versie slechts 37,09 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*