De beste PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One aanbiedingen: week 52

Aanbiedingen Gaming

Het jaar loopt op zijn eind en dit zullen dan ook voor 2018 de laatste aanbiedingen zijn waarvan je kan profiteren. In dit overzicht zetten we voor jou de beste aanbiedingen op het gebied van PlayStation, Xbox en Nintendo op een rij. Gedurende de week blijven we dit artikel updaten met nieuwe koopjes.

PlayStation Classic

De miniversie van de in 1994 is niet het succes geworden waar Sony op had gehoopt en daardoor is de console momenteel voor slechts 59 euro te bestellen, terwijl de PlayStation Classic op 3 december nog werd gelanceerd voor 109 euro. In de doos vinden een PlayStation die 45 procent kleiner is dan het origineel en er staan 20 games geïnstalleerd, waaronder klassiekers als Grand Theft Auto, Metal Gear Solid, Resident Evil, Final Fantasy VII, Twisted Metal en Rayman.

PlayStation 4

Het aanbod bestaat uit de PlayStation 4 Slim voor 189 euro en de PlayStation 4 Pro voor 299 euro bij Bol.comNedGameGame ManiaWehkamp (€7,50 korting met code DF37WAHR) en MediaMarkt. Bovendien gaat het om de nieuwe PS4 Pro-versie met modelnummer CUH-7216B. Dit model is aanzienlijk stiller en gebruikt een andere stroomkabel. Daarnaast is er ook nog een speciale Slim-bundel met Ratchet & Clank, Uncharted 4: A Thief’s End en The Last of Us Remastered beschikbaar voor 244 euro. Bij Game Mania kun je ook kiezen uit bundels met Spider-Man (€228), Battlefield V (€233), Call of Duty: Black Ops 4 (€233) of Spyro (€218).

→ De laatste dagen zijn ingegaan. Alle aanbiedingen met betrekking tot de PS4 en PSVR lopen nog tot het einde van het jaar.

Mocht je al in het bezit zijn van een van de twee consoles, dan kun je ook kiezen voor een volledig nieuwe ervaring met de PlayStation VR. Het PlayStation VR Mega Pack kost momenteel bij Bol.comMediaMarkt en NedGame slechts 225 euro. Deze bundel wordt geleverd met een tweede generatie headset, een PlayStation Camera en vijf games: Skyrim VR, Doom VR, WipEout: Omega Collection, Astro Bot en VR worlds. Je kan bij Bol.com en NedGame ook kiezen voor de standaard PSVR Worlds-bundel voor 195 euro en je ontvangt Astrobot tijdelijk cadeau.

Xbox One

Tijdens de gaming deals ontvang je hoge kortingen op de Xbox One S en Xbox One X. Je kan kiezen uit een Xbox One S met Battlefield V of Forza Horizon 4 voor 194 euro. Bij de Wehkamp is er ook een Red Dead Redemption 2-bundel beschikbaar voor 192,50 euro met de kortingscode DF37WAHR. Game je liever op de Xbox One X in 4K, dan kun je voor 425 euro kiezen tussen een bundel met Forza Horizon 4 en Forza 7 of Fallout 76. Ten slotte is een jaarabonnement Xbox Game Pass voor de helft van het geld beschikbaar (59,99 euro), waarmee je toegang krijgt tot meer dan 100 Xbox One- en Xbox 360-games op Xbox One en pc.

Nintendo Switch

Nintendo doet het uitstekende met de Nintendo Switch en dat is een van de redenen waarom we doorgaans relatief weinig aanbiedingen zien. In Nederland wordt de Switch los aangeboden voor 319 euro, maar op Bol.com krijg je momenteel voor 10 euro extra de game Mario + Rabbids Kingdom Battle erbij. Deze aanbieding is te vinden onder het kopje ‘Combineer & bespaar’. Daarnaast is de Switch-versie van FIFA 19 afgeprijsd naar slechts 35 euro. Een losse Nintendo Switch kan bij Amazon worden aangeschaft voor 289 euro, inclusief verzendkosten (betaling mogelijk met iDEAL).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*