Cyber Monday 2019: Nintendo Switch met Luigi’s Mansion 3, FIFA 20, Pokémon Shield of andere topgame voor 329 euro

Gaming

Amazon heeft een mooie aanbieding gelanceerd voor consumenten die van plan zijn om een Nintendo Switch aan te schaffen. De nieuwe Nintendo Switch (2019) met verbeterde accuduur wordt namelijk voor 329 euro aangeboden bij Amazon en daarbij mag je een topgame uitkiezen. Je kan kiezen uit de volgende games: Luigi’s Mansion 3, The Witcher 3, FIFA 20, Pokémon Shield, Super Mario Bros. U Deluxe of Mario kart 8 Deluxe. De Nintendo Switch wordt aangeboden in de kleuren grijs en neon. Het is bij Amazon mogelijk om af te rekenen met iDEAL, creditcard of per bankoverschrijving. De console wordt gratis thuisbezorgd.

→ Update: Er is een nieuwe Mario Kart 8 Deluxe-bundel uitgebracht met de Nintendo Switch (2019). Deze bundel is nu beschikbaar bij NedGame voor €329 en dat is een prachtige prijs gezien het feit dat de console normaal al €319 kost en Mario Kart 8 Deluxe voor €49,99 wordt aangeboden.

In Nederland is de Nintendo Switch Lite ook in de aanbieding. De console van Nintendo is op Cyber Monday voor 195 euro beschikbaar bij Amazon en Bol.com. Je kan kiezen uit de kleuren grijs, turquoise en geel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren