Cyber Deal bij Amazon: Nintendo Switch Lite voor 179 euro

Black Friday 2019 Gaming

De Nintendo Switch Lite (geel en blauw) is in de aanbieding bij Amazon Duitsland voor €179. Let op, want de prijs wordt pas op de allerlaatste stap van het betaalproces weergegeven. Wees er snel bij, want op=op. Afrekenen kan met iDEAL, creditcard of per bankoverschrijving. Bezorging is gratis.

Update → Aanbieding is inmiddels verlopen.

Nintendo heeft de Switch Lite voorzien van een 5,5-inch lcd-scherm met een resolutie van 1820 x 720 pixels. De resolutie is daarmee ongewijzigd, maar het schermformaat is kleiner dan het 6,2-inch scherm van de reguliere Switch. Aan de voorzijde is ook afscheid genomen van een lichtsensor, waardoor de helderheid van het scherm niet langer automatisch wordt aangepast. De Lite-versie is met zijn 275 gram lichter dan de gewone Switch, die 300 gram weegt zonder Joy-Cons.

Nintendo maakte vorig jaar bekend dat er sinds de lancering in maart 2017 maar liefst 42,3 miljoen exemplaren van de Switch zijn verkocht. De populariteit zorgt er tegelijkertijd voor dat Nintendo de console nagenoeg nooit in de aanbieding gooit, maar daar brengt Amazon deze periode verandering in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*