Cinematic Trailer: Destiny – The Taken King

Gaming

Gamestudio Bungie en uitgever Activision zijn klaar te zijn de release van Destiny – The Taking King op 15 september en om de interesse zo kort voor de lancering nog te wekken van gamers heeft het nog een Cinematic trailer vrijgegeven. De video bestaat geheel uit in-game cutscenes van Destiny – The Taken King en geeft gamers een idee wat ze later deze maand kunnen verwachten op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4.

Destiny – The Taken King

Daarnaast komt Bungie ook nog met een grote update voor Destiny met enkele ingrijpende veranderingen. Alle wapens in de game worden opnieuw gebalanceerd, zodat ze in ieder geval de strijd aan kunnen gaan met de wapens die worden geïntroduceerd in Destiny – The Taken King. De progressie van de Guardians zal verder aan ervaring worden gekoppeld, waarbij de light levels een kleinere rol gaan spelen in Destiny.

De Destiny – The Taken King uitbreiding wordt op 15 september uitgebracht, terwijl er op 18 september een nieuwe update wordt uitgebracht voor Oryx, de krachtigste baas die gamers ooit zullen tegenkomen in Destiny. Volgens Bungie is de content al klaar, maar wil het de community drie dagen geven om de rest van de uitbreiding te ontdekken voordat ze zich focussen op de inval.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*