Call of Duty: Black Ops III bèta zorgt voor problemen op Xbox One

Gaming

call-of-duty-black-ops-3De open bèta van Call of Duty: Black Ops III is vandaag van start gegaan op de Xbox One en PC, waardoor gamers alvast de multiplayer kunnen uitproberen voordat de game daadwerkelijk in de winkels ligt. Gebruikers die voorgaande Call of Duty hebben gespeeld of een pre-order hebben geplaatst, kunnen de bèta nu kosteloos downloaden en spelen.

Call of Duty: Black Ops III speelt zich af in 2065 en brengt enkele nieuwe wetenschappelijke en technologisch features naar de personages. Op de Xbox One lijken er overigens nog wat problemen te zijn, verschillende gebruikers melden dat ze niet de code krijgen die vereist is om Call of Duty: Black Ops III te downloaden.

“Hey Xbox leden, we zijn op de hoogte dat sommige van jullie niet de code voor de Call of Duty: Black Ops III beta kunnen invoeren. We werken nauw samen met onze partner [Activition] om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen”, aldus Microsoft op zijn officiële status pagina.

[sc:inpost-tekst ]

Vorige week werden er bij de lancering van de beta voor de PlayStation 4 ook al de nodige problemen ontdekt in het matchmakingsysteem van de game. Echter waren er geen problemen met het invoeren van de code op het PlayStation netwerk. PC gebruikers lijken helemaal geen problemen te ervaren.

Door de bovenstaande stappen uit te voeren zou het wel mogelijk zijn om de Call of Duty: Black Ops III beta te installeren.

Door de bovenstaande stappen uit te voeren zou het wel mogelijk zijn om de Call of Duty: Black Ops III beta te installeren.

Gamers die een Call of Duty: Black Ops III pre-order hebben geplaatst ontvangen als het goed is de code van hun webwinkel. Deze code moet daarna worden ingevoerd op de beta website, waarna er opnieuw een code wordt getoond die op Xbox Live kan worden ingevoerd voor het downloaden en spelen van de game. Op de PC is het proces vergelijkbaar, echter verschijnt de beta daar ook wanneer je eerder al Ghosts, Advanced Warfare of Black Ops 2 in je bibliotheek hebt staan.

De gamers die Call of Duty: Black Ops III al wel hebben gespeeld zijn voornamelijk positief over de game. Updates als nieuwe wapens, speciale bewegingen zoals het lopen over muren en nieuwe killstreak en gameplay regels zijn dit jaar toegevoegd.

De beta loopt van 26 augustus tot 31 augustus. De uiteindelijk van Call of Duty: Black Ops III wordt op 6 november uitgebracht voor de Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 en de PC.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*