.

Call of Duty: Black Ops 4 nu tijdelijk voor €39,99

Gaming

Call of Duty: Black Ops 4 was tijdens het Black Friday-evenement al flink afgeprijsd, maar mocht je de deal vorige maand hebben gemist dan krijg je deze week een herkansing. De game is momenteel namelijk in de aanbieding voor €39,99 bij Game Mania en MediaMarkt, wees er echter snel bij want het kerstinkopenseizoen is van start gegaan en Call of Duty: Black Ops 4 is een van de populairste games van dit moment. Je kan kiezen uit de PlayStation 4-, Xbox One- en pc-versie.

Het is overigens goed om te weten dat Call of Duty: Black Ops 4 alleen is voorzien van een multiplayermodus en er is daardoor geen verhaallijn aanwezig. Ontwikkelaar Treyarch heeft zich volledig gefocust op de Battle Royale-modus Blackout, drie volledige ondode avonturen in Zombies en de traditionele multiplayer met veel nieuwe maps, wapens, modi en nog heel veel meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren