.

Nieuwe Zelda: Breath of the Wild-update uitgebracht voor Nintendo Switch en Wii U

Gaming

Nintendo heeft vandaag een update uitgebracht voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Deze nieuwe update introduceert nieuwe amiibo-functionaliteit, armor van Xenoblade Chronicles 2 en verschillende oplossingen om de gameplay te verbeteren.

Het uiterlijk van de armor is gebaseerd op Rex uit Xenoblade Chronicles 2 en kan worden verkregen door een nieuwe side-quest te voltooien. Om alle delen van de volledig set te bemachtigen zal je de volledige site-quest moeten afronden. Daarnaast voegt de update ondersteuning toe voor vier nieuwe Champion Amiibo-figuren. De amiibo (Revali, Daruk, Urbosa en Mipha) zorgen ieder ook voor een eigen bonus.

De update voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch en Wii U. In december verschijnt de tweede betaalde uitbreiding voor de game, The Champions’ Ballad. Deze uitbreiding voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de verhaallijn. De eerste uitbreiding, The Master Trials, werd in de zomer uitgebracht en bracht de Trial of the Sword-uitdaging, Hard Mode en Hero’s Path. Gamers krijgen met de 19,99 euro kostende Uitbreidingspas toegang tot beide uitbreidingen, waarbij moet worden opgemerkt dat ze niet afzonderlijk van elkaar worden verkocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren