.

Borderlands 2 VR komt in december exclusief naar PlayStation VR

Gaming

PlayStation VR-bezitters zijn in het afgelopen jaren niet bepaald verwend met grote titels, maar 2K en Gearbox Software willen de pijn enigszins verlichten met een speciale VR-versie van Borderlands 2. De originele game werd in 2012 uitgebracht voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc, terwijl Borderlands 2 VR in december wordt uitgebracht.

Borderlands 2 VR

Borderlands 2 VR bevat de originele verhaallijn en vier speelbare Vault Hunters, echter is de heruitgave slechts door één speler te ervaren. Gearbox heeft de multiplayer-elementen uit de game verwijderd en enkele nieuwe functies geïntroduceerd, waaronder Bad Ass Mega Fun Time (BAMF Time), waarmee spelers de gameplay kunnen vertragen om aanvallen zorgvuldig te plannen. Spelers kunnen zich in de wereld teleporteren naar nieuwe locaties, een functie die vaak gebruikt in VR-versies van shooters als Borderlands 2.

Gearbox maakte op het PlayStation Blog bekend dat de speelbare personages over BAMF-gemodificeerde vaardigheden zullen beschikken en dat de skills zijn aangepast vanwege het feit dat Borderlands 2 niet langer speelbaar is door meerdere personen.

“De originele vier speelbare Vault Hunters van Borderlands 2 zijn terug, samen met hun speciale vaardigheden en BAMF-gemodificeerde skills. We hebben BAMF Time-upgrades toegevoegd aan eerder skills, zoals Zer0’s Death Mark, die doelen markeert voor extra schade, maar nu ook twee seconden BAMF-tijd per gemarkeerde kill herstelt. Aangezien Borderlands 2 VR een ervaring is voor één speler, hebben we eerdere skills bijgewerkt die op een co-op partner waren gebaseerd, zoals Maya’s Res, die nu Empathy wordt genoemd en ervoor zorgt dat Phaselock de helft van je health verliest en schade aanbrengt aan tegenstanders op basis van hoeveel health je hebt verloren en een verdubbeling van healing tijdens BAMF.”

Borderlands 2 VR verschijnt op 24 december exclusief voor de PlayStation VR. De game zal ondersteuning bieden voor de PlayStation Move-bewegingscontrollers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren