Black Friday bij Amazon: PlayStation 4 met FIFA 20 en twee controllers voor 249 euro

Black Friday 2019 Gaming

Nog niet in het bezit van een PlayStation 4 of heb je plannen om er tijdens Kerst één cadeau te doen, dan hebben we een uitstekende aanbieding voor je. De PlayStation 4 Slim met 1TB opslagruimte is tijdens Black Friday 2019 bij Amazon in de aanbieding voor slechts €249,99. Deze bundel bestaat uit de console, twee controllers en FIFA 20. In Nederland wordt dit pakket voor €349,99 aangeboden.

→ Update: Deze aanbieding is helaas verlopen. Bij Bol.com is de PlayStation 4 Pro zonder game voor 299 euro beschikbaar. Verder kun je kiezen uit een bundel met Call of Duty: Modern WarfareFIFA 20 of Death Stranding voor 339 euro. De kale PlayStation 4 met 500GB opslagruimte wordt deze week bij Bol.com aangeboden voor €199,99.

→ Update #2: PlayStation 4 (500GB) met Death Stranding en twee controllers voor €229
Er is bij Amazon weer een nieuwe scherp geprijsde PlayStation 4-bundel voor Black Friday 2019 beschikbaar gemaakt. Voor slechts €229,99 kun je de PlayStation 4 Slim-bundel met 500GB opslagruimte bestellen. Deze bundel bestaat uit twee controllers, 2000 V-Bucks voor Fortnite en Death Stranding. In Nederland kost een dergelijk pakket €299,99.

Wees er snel bij, want deze aanbiedingen verlopen doorgaans snel en de prijs zal in Nederland niet worden overtroffen. Het is mogelijk om af te rekenen met iDEAL, creditcard of per bankoverschrijving. De PlayStation 4-bundel wordt gratis thuisbezorgd en FIFA 20 is gewoon in het Nederlands te spelen.

De PlayStation 4 is de populairste console in Nederland en dit jaar kondigde Sony aan dat er inmiddels meer dan 70 miljoen exemplaren zijn verkocht. Sony heeft sinds de lancering in 2013 de lichtere, dunnere en efficiëntere PS4 Slim uitgebracht en dit model is nu in de aanbieding. Naast een lager energieverbruik ondersteunt dit model ook HDR (High Dynamic Range), waardoor kleuren nog mooier op je televisie verschijnen. Om gebruik te maken van HDR dien je wel in het bezit te zijn van een televisie met HDR-ondersteuning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*