Black Friday 2019 in Nederland: wanneer start het evenement en bij welke winkels? Alles wat je moet weten

Black Friday 2019 Gaming Smartphones

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent eveneens dat Black Friday 2019 niet ver weg meer is. In Nederland heeft het evenement in de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen en in Google zien we de afgelopen drie jaren zelfs een verdubbeling van het aantal zoekopdrachten.

Wanneer is het Black Friday 2019?

Black Friday vindt plaats op vrijdag 29 november 2019, maar het evenement begint dit jaar al week eerder: 22 november 2019. Consumenten hebben daardoor extra tijd om hun aankopen te doen en webwinkels geven hun distributiecentrum iets meer rust door niet alle verkopen op één dag plaats te laten vinden. Het is overigens verstandig om niet te lang te wachten, want de echte koopjes zijn doorgaans snel uitverkocht. De aanbiedingen die speciaal voor Black Friday zijn samengesteld zullen om 00:00 live gaan.

→ Lees ook: check onze Black Friday overzichtspagina voor de beste deals.

Wanneer eindigt Black Friday?

Het evenement begint bij veel winkels een week eerder en duurt in de regel enkele dagen langer dan de naam suggereert. Vorig jaar liepen alle aanbiedingen tot en met de zondag na Black Friday. Daarnaast kun je op maandag profiteren van enkele nieuwe aanbiedingen omdat het dan Cyber Monday is, een evenement dat in Nederland overigens niet erg populair is.

Welke winkels doen mee aan Black Friday?

Vrijwel alle Nederlandse webwinkels doen mee aan het evenement. Het onderstaande overzicht zullen we bij blijven werken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren