Black Friday 2019: Nintendo Switch (2019) met gratis Labo Mixpakket voor 299 euro

Gaming

Het Black Friday-evenement is officieel van start gegaan  en de Nintendo Switch is een van de vele producten die vanaf vandaag in de aanbieding. De console van Nintendo kost nog steeds €319, echter krijg je bij Bol.com en Coolblue het Labo Mixpakket (t.w.v. €39,99) cadeau. Het systeem is beschikbaar in de kleuren grijs en neon. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar.

→ Update: Black Friday is officieel van start gegaan bij de MediaMarkt en de Nintendo Switch is een van de vele producten die vanaf 29 november tot en met maandag 2 december in de aanbieding is. De console van Nintendo met Labo-pakket is in deze periode afgeprijsd naar 299 euro en de nieuwe Switch met verbeterde accuduur is in Nederland nog niet zo goedkoop geweest. Het systeem is beschikbaar in de kleuren grijs en neon. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Voor 309 euro beschikbaar bij Bol.com.

Black Friday: Nintendo Switch

De Nintendo Switch wordt met het Labo Mixpakket geleverd. Het Mixpakket bevat 28 stukjes karton en elastiekjes en hieruit kunnen spelers een piano, huis, hengel, modelauto en motor maken. De benodigde software wordt meegeleverd op een GameCard. Verder is er nog het Robotpakket, waarmee je een robot kan maken in de vorm van een rugzak en helm. De kartonnen accessoires worden in de meegeleverde game als controller gebruikt.

→ Bekijk hier ons overzicht van alle aanbiedingen tijdens Black Friday.

Na de geflopte Nintendo Wii U is de Switch weer een ongekend populair product van het Japanse bedrijf en dat is in onze ogen te danken aan de veelzijdigheid van de console. Het systeem is namelijk voorzien van een 6,2-inch scherm met afneembare Joy-Cons, die je kan samenvoegen tot één losse controller. Het is daardoor mogelijk om zowel onderweg als thuis op de televisie games te spelen. Met de Nintendo Switch hoef je simpelweg nooit te stoppen met spelen, want als je ineens het huis uit moet, dan haal je de Nintendo Switch gewoon uit het dockingstation en speel je buiten of ergens anders exact dezelfde game.

Nintendo maakte vorige maand bekend dat er sinds de lancering in maart 2017 maar liefst 22,9 miljoen exemplaren van de Switch zijn verkocht. De populariteit zorgt er tegelijkertijd voor dat Nintendo de console nagenoeg nooit in de aanbieding gooit, maar op Black Friday brengt de MediaMarkt daar verandering in. Wacht niet te lang, want op is ook daadwerkelijk op!


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren